Router wireless ASUS RT-AC52U Dual-Band

RT-AC52U

New product

Prezentare produs

Solutia Perfecta pentru Retele AC

Router-ul wireless AC750 dual band ASUS RT-AC52U iti ofera o viteza de transfer foarte ridicata la un pret foarte competitiv, permitandu-ti sa te bucuri de performantele superioare oferite de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 802.11ac. Experimenteaza avantajele oferite de suportul dual-band si vitezele de transfer de pana la 300 Mbps pe frecventa de 2.4 GHz si pana la 433 Mbps pe cea de 5 GHz.

Adaptorul USB wireless AC450 inclus in pachet este cel mai mic adaptor USB wireless 802.11ac din lume si functioneaza pe frecventa de 5 GH, permitand realizarea de conexiuni protejate impotriva interferentelor si capabile sa atinga viteze de pana la 433 Mbps (AC450) — astfel, beneficiezi instantaneu de cea mai moderna tehnologie Wi-Fi 802.11ac.

RT-AC52U este echipat cu 128MB de memorie incorporata pentru a oferi un nivel superior de fiabilitate si performanta chiar si in cazul unor aplicatii cu cerinte deosebite. Datorita design-ului special ce amplifica puterea semnalului, RT-AC52U ofera un nivel de acoperire cu 150% mai bun decat modelele rivale, suportand conexiuni foarte stabile pentru multiple dispozitive.

Multumita port-ului sau USB multifunctional, RT-AC52U este mult mai mult decat un simplu router. Conecteaza o unitate de stocare externa la port-ul USB si obtii instantaneu un server de fisiere – ce poate fi extins intr-o solutie de stocare cloud prin intermediul aplicatiei ASUS AiCloud. De asemenea, poti conecta o imprimanta cu interfata USB la RT-AC52U pentru a crea un server de imprimanta, ce permite partajarea unui singur dispozitiv intre mai multi utilizatori. Port-ul USB permite chiar si conectarea unui modem de date 3G/4G, ceea ce face posibila utilizarea concomitenta a doua retele de banda larga (WAN) pe un singur router, astfel incat nu va mai trebui sa-ti faci vreodata probleme legate de accesul la Internet. Port-ul poate fi folosit chiar si pentru alimentare unor dispozitive precum telefoanele inteligente sau tabletele.

Interfata grafica de utilizare ASUSWRT este foarte prietenoasa si iti permite sa te bucuri de intregul potential al sistemului RT-AC52U, oferindu-ti elemente solide de control si optimizare a retelei. Procesul de setare foarte rapid, de doar 30 de secunde, si functiile de administrare a traficului le ofera chiar si incepatorilor acces nelimitat la functiile cele mai sofisticate oferite de router, in timp ce expertii vor aprecia cu siguranta suportul IPv6, suportul pentru SSID-uri wireless multiple si accesul VPN securizat.

Cea mai rapida tehnologie Wi-Fi: 802.11ac

Echipat cu tehnologie Wi-Fi de a 5-a generatie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac ii ofera modelului RT-AC52U viteze de transfer wireless mai rapide decat cele disponibile prin intermediul tehnologiei N. Pe frecventa de 2.4 Ghz, acesta atinge viteze de 300 Mbps, in timp ce banda de 5GHz permite viteze de pana la 433 Mbps. Latimea de banda imbunatatita permite un nivel ridicat de performanta al retelei voastre de acasa, un lucru extrem de important, avand in vedere multitudinea de dispozitive folosite in mod curent (notebook-uri, desktop-uri, tablete, smartphone-uri – toate utilizand retele Wi-Fi), acum si pe viitor.

Conectivitate dual-band pentru compatibilitate si performanta crescute

Router-ul RT-AC52U suporta concomitent frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz la viteze de pana la 300 Mbps si respectiv 433 Mbps, atingand o viteza totala de 733 Mbps si mentinand un nivel ridicat de stabilitate. Poti efectua sarcini obisnuite precum navigarea pe Internet sau descarcarea de fisiere pe frecventa de 2.4 Ghz, in timp ce banda de 5GHz este folosita pentru streaming-ul de clipuri video Full HD, suportul pentru jocuri online sau alte aplicatii ce necesita alocarea de resurse suplimentare.

Fara zone moarte cu acoperire 150%!

Tehnologia avansata de transmitere a datelor ofera posibilitatea cresterii acoperirii cu pana la 150%, comparat cu alte modele generice de router. Design-ul unic al modelului RT-AC52U permite realizarea unei conexiuni foarte fiabile, in orice moment.

Adauga solutii de stocare externa, imprimante si alte dispozitive in reteaua ta personala

Prin intermediul port-ului USB incorporat, poti acum conecta dispozitive de stocare externa, imprimante si alte produse electronice la RT-AC52U si le poti partaja cu usurinta in cadrul retelei.

Optiuni robuste de control si optimizare cu ASUSWRT

Procesele de setare, monitorizare si control al aplicatiilor de retea devin mult mai usoare si prietenoase cu ajutorul interfetei grafice de utilizare ASUSWRT. In plus fata de functiile de setare in 30 de secunde, detectarea dispozitivelor multiple si optiunile de control foarte flexibile, ce te ajuta sa optimizezi performanta retelei, aceasta aplicatie a fost actualizata si ofera acum si posibilitatea scanarii rapide a dispozitivelor de stocare USB conectate la router, pentru a verifica integritatea datelor si starea sistemului de stocare. Solutia dual WAN permite conectarea router-ului la doi furnizori de servicii Internet diferiti, in timp ce sistemul de echilibrare a cerintelor retelei si de revenire in caz de eroare ofera un nivel superior de fiabilitate, asigurand practic conexiunea permanenta la Internet.

Te joci foarte mult pe Internet, sau urmaresti clipuri video? Indiferent care ar fi activitatea ta favorita, RT-AC52U respecta standardele Quality of Service (QoS) ce iti permit sa selectezi latimea de banda alocata absolut oricarei sarcini. In plus, solutia de monitorizare a traficului iti permite sa verifici datele de trafic cu ajutorul unei interfete grafice foarte intuitive.

Proces de setare rapid, in 3 pasi

Foloseste-ti smartphone-ul, tableta sau PC-ul pentru a seta rapid si usor router-ul tau ASUS in mai putin de 30 de secunde si doar in 3 pasi foarte simplii. Conecteaza cablurile la router, deschide un browser Web, si urmeaza pasii ghidului de setare pentru a putea accesa Internet-ul aproape instantaneu.

ASUS AiCloud – Lumea ta la indemana

ASUS AiCloud te ajuta sa ai in permanenta datele tale la indemana, indiferent unde te-ai afla, atata timp cat poti accesa o conexiune Internet. Acesta conecteaza reteaua ta personala cu serviciul favorit de stocare de date pe Internet* si iti permite sa o accesezi prin intermediul aplicatiei mobile AiCloud pe telefonul sau inteligent cu sistem de operare iOS sau Android, sau chiar prin intermediul unui URL personalizat in orice navigator Internet. In plus, noua functie de sincronizare Router-to-Router iti permite sa sincronizezi tot continutul tau cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil – la fel de simplu ca si cum ai selecta un dosar pentru sincronizare. Partajarea continutului cu prietenii si familia este acum mai usoara ca niciodata!

Descarca si transmite continut oriunde

Aplicatia Download Master si server-ul media incorporat va permit sa descarcati si sa redati fisierele multimedia stocate pe un dispozitiv de stocare USB atasat router-ului sau pe o gama larga de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete, console PS3 sau Xbox si televizoare inteligente. Download Master poate descarca fisierele chiar si atunci cand PC-ul este oprit, si iti permite sa administrezi si sa monitorizezi starea sesiunilor de descarcare de la distanta.

Suport pentru servere VPN

Setati cu usurinta un server VPN pentru a accesa Internetul si datele voastre – indiferent unde ati fi. Dotat cu sistem de encriptare MPPE, transmisiunile de date vor ramane permanent sigure si confidentiale.

Retele Wi-Fi discrete si sigure prin Guest Access

RT-AC52U suporta pana la trei retelele wireless separate in banda de 2.4 GHz si trei in banda de 5 Ghz, astfel incat poti seta cu usurinta limite de acces cu ajutorul optiunilor de control foarte avansate, ce includ de asemenea setari de control parental.

 

Suport pentru pana la 300,000 de sesiuni de date concomitente

RT-AC52U suporta pana la 300,000 de sesiuni de date concomitente, ceea ce inseamna ca acest model ofera un nivel de performanta de 20 de ori mai mare decat cea a solutiilor de retea conventionale

More details

227,00 lei

Fișa tehnică

Producator Routere/Adaptoare Wireless Asus
Porturi Gigabit Da

Informații

Specificatii tehnice

Denumire: Router wireless ASUS RT-AC52U Dual-Band
Cod producator: RT-AC52U
Garantie comerciala: 36 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
Categorie
Tip Home
Porturi
Porturi LAN 4x LAN
Porturi WAN 1x WAN
Porturi LAN/WAN 10/100 Mbps
General
Frecventa 2.4 / 5 GHz
Standarde 802.11 a/b/g/n/ac
Dual Band Da
Viteza transfer wireless 2.4 GHz - 300 Mbps
5 GHz - 433 Mbps
Alimentare 12V, 1A
VPN VPN Pass Through
DNS DDNS support
Securitate 64-bit WEP, 128-bit WEP
WPA2-PSK, WPA-PSK
WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
Radius with 802.1x, WPS support
Dimensiuni 187 x 145 x 25 mm
Greutate 270 g
Caracteristici 3G/4G data sharing, AiCloud, Printer server, Download Master, AiDisK, Multiple SSIDs, Parental Control
Internet Mobil
Compatibil 3G Da
Compatibil 4G Da
Suport SIM Modem USB
Hardware
Tip antena Externa
Antena External antenna x 2
Port USB 1x USB 2.0

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Router wireless ASUS RT-AC52U Dual-Band

Router wireless ASUS RT-AC52U Dual-Band

Prezentare produs

Solutia Perfecta pentru Retele AC

Router-ul wireless AC750 dual band ASUS RT-AC52U iti ofera o viteza de transfer foarte ridicata la un pret foarte competitiv, permitandu-ti sa te bucuri de performantele superioare oferite de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 802.11ac. Experimenteaza avantajele oferite de suportul dual-band si vitezele de transfer de pana la 300 Mbps pe frecventa de 2.4 GHz si pana la 433 Mbps pe cea de 5 GHz.

Adaptorul USB wireless AC450 inclus in pachet este cel mai mic adaptor USB wireless 802.11ac din lume si functioneaza pe frecventa de 5 GH, permitand realizarea de conexiuni protejate impotriva interferentelor si capabile sa atinga viteze de pana la 433 Mbps (AC450) — astfel, beneficiezi instantaneu de cea mai moderna tehnologie Wi-Fi 802.11ac.

RT-AC52U este echipat cu 128MB de memorie incorporata pentru a oferi un nivel superior de fiabilitate si performanta chiar si in cazul unor aplicatii cu cerinte deosebite. Datorita design-ului special ce amplifica puterea semnalului, RT-AC52U ofera un nivel de acoperire cu 150% mai bun decat modelele rivale, suportand conexiuni foarte stabile pentru multiple dispozitive.

Multumita port-ului sau USB multifunctional, RT-AC52U este mult mai mult decat un simplu router. Conecteaza o unitate de stocare externa la port-ul USB si obtii instantaneu un server de fisiere – ce poate fi extins intr-o solutie de stocare cloud prin intermediul aplicatiei ASUS AiCloud. De asemenea, poti conecta o imprimanta cu interfata USB la RT-AC52U pentru a crea un server de imprimanta, ce permite partajarea unui singur dispozitiv intre mai multi utilizatori. Port-ul USB permite chiar si conectarea unui modem de date 3G/4G, ceea ce face posibila utilizarea concomitenta a doua retele de banda larga (WAN) pe un singur router, astfel incat nu va mai trebui sa-ti faci vreodata probleme legate de accesul la Internet. Port-ul poate fi folosit chiar si pentru alimentare unor dispozitive precum telefoanele inteligente sau tabletele.

Interfata grafica de utilizare ASUSWRT este foarte prietenoasa si iti permite sa te bucuri de intregul potential al sistemului RT-AC52U, oferindu-ti elemente solide de control si optimizare a retelei. Procesul de setare foarte rapid, de doar 30 de secunde, si functiile de administrare a traficului le ofera chiar si incepatorilor acces nelimitat la functiile cele mai sofisticate oferite de router, in timp ce expertii vor aprecia cu siguranta suportul IPv6, suportul pentru SSID-uri wireless multiple si accesul VPN securizat.

Cea mai rapida tehnologie Wi-Fi: 802.11ac

Echipat cu tehnologie Wi-Fi de a 5-a generatie (5G Wi-Fi), noul chipset 802.11ac ii ofera modelului RT-AC52U viteze de transfer wireless mai rapide decat cele disponibile prin intermediul tehnologiei N. Pe frecventa de 2.4 Ghz, acesta atinge viteze de 300 Mbps, in timp ce banda de 5GHz permite viteze de pana la 433 Mbps. Latimea de banda imbunatatita permite un nivel ridicat de performanta al retelei voastre de acasa, un lucru extrem de important, avand in vedere multitudinea de dispozitive folosite in mod curent (notebook-uri, desktop-uri, tablete, smartphone-uri – toate utilizand retele Wi-Fi), acum si pe viitor.

Conectivitate dual-band pentru compatibilitate si performanta crescute

Router-ul RT-AC52U suporta concomitent frecventele de 2.4 GHz si 5 Ghz la viteze de pana la 300 Mbps si respectiv 433 Mbps, atingand o viteza totala de 733 Mbps si mentinand un nivel ridicat de stabilitate. Poti efectua sarcini obisnuite precum navigarea pe Internet sau descarcarea de fisiere pe frecventa de 2.4 Ghz, in timp ce banda de 5GHz este folosita pentru streaming-ul de clipuri video Full HD, suportul pentru jocuri online sau alte aplicatii ce necesita alocarea de resurse suplimentare.

Fara zone moarte cu acoperire 150%!

Tehnologia avansata de transmitere a datelor ofera posibilitatea cresterii acoperirii cu pana la 150%, comparat cu alte modele generice de router. Design-ul unic al modelului RT-AC52U permite realizarea unei conexiuni foarte fiabile, in orice moment.

Adauga solutii de stocare externa, imprimante si alte dispozitive in reteaua ta personala

Prin intermediul port-ului USB incorporat, poti acum conecta dispozitive de stocare externa, imprimante si alte produse electronice la RT-AC52U si le poti partaja cu usurinta in cadrul retelei.

Optiuni robuste de control si optimizare cu ASUSWRT

Procesele de setare, monitorizare si control al aplicatiilor de retea devin mult mai usoare si prietenoase cu ajutorul interfetei grafice de utilizare ASUSWRT. In plus fata de functiile de setare in 30 de secunde, detectarea dispozitivelor multiple si optiunile de control foarte flexibile, ce te ajuta sa optimizezi performanta retelei, aceasta aplicatie a fost actualizata si ofera acum si posibilitatea scanarii rapide a dispozitivelor de stocare USB conectate la router, pentru a verifica integritatea datelor si starea sistemului de stocare. Solutia dual WAN permite conectarea router-ului la doi furnizori de servicii Internet diferiti, in timp ce sistemul de echilibrare a cerintelor retelei si de revenire in caz de eroare ofera un nivel superior de fiabilitate, asigurand practic conexiunea permanenta la Internet.

Te joci foarte mult pe Internet, sau urmaresti clipuri video? Indiferent care ar fi activitatea ta favorita, RT-AC52U respecta standardele Quality of Service (QoS) ce iti permit sa selectezi latimea de banda alocata absolut oricarei sarcini. In plus, solutia de monitorizare a traficului iti permite sa verifici datele de trafic cu ajutorul unei interfete grafice foarte intuitive.

Proces de setare rapid, in 3 pasi

Foloseste-ti smartphone-ul, tableta sau PC-ul pentru a seta rapid si usor router-ul tau ASUS in mai putin de 30 de secunde si doar in 3 pasi foarte simplii. Conecteaza cablurile la router, deschide un browser Web, si urmeaza pasii ghidului de setare pentru a putea accesa Internet-ul aproape instantaneu.

ASUS AiCloud – Lumea ta la indemana

ASUS AiCloud te ajuta sa ai in permanenta datele tale la indemana, indiferent unde te-ai afla, atata timp cat poti accesa o conexiune Internet. Acesta conecteaza reteaua ta personala cu serviciul favorit de stocare de date pe Internet* si iti permite sa o accesezi prin intermediul aplicatiei mobile AiCloud pe telefonul sau inteligent cu sistem de operare iOS sau Android, sau chiar prin intermediul unui URL personalizat in orice navigator Internet. In plus, noua functie de sincronizare Router-to-Router iti permite sa sincronizezi tot continutul tau cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil – la fel de simplu ca si cum ai selecta un dosar pentru sincronizare. Partajarea continutului cu prietenii si familia este acum mai usoara ca niciodata!

Descarca si transmite continut oriunde

Aplicatia Download Master si server-ul media incorporat va permit sa descarcati si sa redati fisierele multimedia stocate pe un dispozitiv de stocare USB atasat router-ului sau pe o gama larga de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete, console PS3 sau Xbox si televizoare inteligente. Download Master poate descarca fisierele chiar si atunci cand PC-ul este oprit, si iti permite sa administrezi si sa monitorizezi starea sesiunilor de descarcare de la distanta.

Suport pentru servere VPN

Setati cu usurinta un server VPN pentru a accesa Internetul si datele voastre – indiferent unde ati fi. Dotat cu sistem de encriptare MPPE, transmisiunile de date vor ramane permanent sigure si confidentiale.

Retele Wi-Fi discrete si sigure prin Guest Access

RT-AC52U suporta pana la trei retelele wireless separate in banda de 2.4 GHz si trei in banda de 5 Ghz, astfel incat poti seta cu usurinta limite de acces cu ajutorul optiunilor de control foarte avansate, ce includ de asemenea setari de control parental.

 

Suport pentru pana la 300,000 de sesiuni de date concomitente

RT-AC52U suporta pana la 300,000 de sesiuni de date concomitente, ceea ce inseamna ca acest model ofera un nivel de performanta de 20 de ori mai mare decat cea a solutiilor de retea conventionale