REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL Mărește

REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL Valabil 1an

CertDigital

New product

Pret: 185 Lei

  •     Acest site este de prezentare.

  •     Vanzarile se fac in magazinul din Pitesti.

More details

Informații

Titularul contractului și al certificatului calificat trebuie să se prezinte personal în vederea identificării la sediul Electronic Lionîmpreună cu următoarele:

  1. Dispozitivul criptografic (Token USB)
  2. Copia Ordinului de Plată cu care s-a efectuat plata facturii proforme pentru contravaloarea produselor/serviciilor care urmează a fi achiziționate
  3. Acordul cu utilizatorul completat și semnat în original
  4. Contractul completat și semnat în două exemplare originale
  5. Buletinul/Cartea de Identitate în original pentru identificare
  6. Copie a buletinului/cărții de identitate marcată “Conform cu originalul”.

certificat digital

Observații:

1)  Dacă titularul dorește obținerea unui certificat digital în numele unei instituții/firme, va trebui să prezinte CUI în original şi copie CUI marcată “Conform cu originalul” , precum şi o împuternicire în original care să ateste funcția în cadrul instituției/firmei care solicită emiterea unui certificat calificat.

Descarca Împuternicirea pentru obtinerea unui certificat digital

2)  Dacă sunteţi administrator/asociat al companiei şi doriţi să apară în  certificat calitatea de administrator/asociat, echivalentul împuternicirii va fi o copie a unui Certificat Constatator valabil eliberat de ONRC.

 

Important

Acordul cu  utilizatorul trebuie autentificat notarial, în scopul identificării solicitantului.

In acest caz procedura de reînnoire se va realiza de către client urmând paşii descrişi aici. Solicitantul trebuie să deţină un dispozitiv criptografic(token) funcţional şi un sistem de calcul având ca sistem de operare minim Windows XP cu driverele aferente tokenului instalate.

Observații:

1)  Dacă titularul dorește obținerea unui certificat în numele unei instituții/firme, va trebui să anexeze în plic şi copie CUI marcată “Conform cu originalul” , precum şi o împuternicire în original care să ateste funcția în cadrul instituției/firmei pentru care solicită emiterea unui certificat calificat.

Descarca Împuternicirea

2)  Dacă sunteţi administrator/asociat al companiei, echivalentul împuternicirii va fi o copie marcată conform cu originalul şi semnată,  a unui Certificat Constatator valabil eliberat de ONCR, nu mai vechi de 30 zile.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL Valabil 1an

REINNOIRE CERTIFICAT DIGITAL Valabil 1an

Pret: 185 Lei

  •     Acest site este de prezentare.

  •     Vanzarile se fac in magazinul din Pitesti.