Vanzari si service calculatoare Lion Pitesti

Contact:

Vanzari
0248.213439 / 0348.807016

 Sevice :

0733.047.012
Mail: electronic_lion@yahoo.com

 

Echipa noastra de service este formata din ingineri electronisti, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, in cadrul firmei noastre si nu numai .

Fiecare dintre ei a experimentat de-a lungul timpului, reparatii si compatibilitati, pe toate platformele PC aparute. Acesta este motivul pentru care noi credem ca am ajuns la momentul in care ne putem adresa pietei de servicii in domeniu. Suntem pregatiti sa oferim, atat persoanelor fizice cat si juridice, pachete interesante de mentenanta si service.

Imbinam toate aceste avantaje cu o oferta completa de componente si piese de schimb pentru acestea, la preturi competitive si va rezulta reteta perfecta a unei reparatii de calitate.

 

SERVICII OFERITE

Echipa noastra va ofera servicii de diagnosticare, reparare, depanare, devirusare, configurare conexiuni internet, configurare retele, configurare imprimante, incarcari cartuse laser, mentenanta, vanzari componente, unitati de calculator si laptop-uri, inlocuire componente defecte pentru orice tip de sistem, la sediul nostru, iar la cerere, la dumneavoastra acasa sau la birou.

Diagnosticarea si reparatia pentru orice model de laptop sau calculator o facem in aceeasi zi, iar daca acest lucru nu se poate face pe loc, datorita unei componente lipsa, garantam rezolvarea problemelor in maxim 3 zile lucratoare de la preluarea echipamentelor in service.

Pentru orice operatiune de service, beneficiati de garantie atat pentru componentele inlocuite sau reparate, cat si pentru serviciile oferite. Datorita costurilor ridicate sau iesirii de pe piata a anumitor componente, service-ul nostru ofera clientilor si posibilitatea achizitionarii de produse second hand.

 

Reparatii si Service Calculatoare - SFATURI UTILE

Daca problemele sunt de natura software, siguranta datelor tale este compromisa. Contacteaza-ne telefonic sau prin email si ne vom sfatui impreuna pentru a remedia problema cat mai curand posibil.
Daca problemele sunt de natura hardware, primul si cel mai important pas in rezolvarea lor este acela de a identifica componenta defecta si mai ales de a afla cauza ce a dus acolo, asta pentru a evita reaparitia acestor probleme.

Ai apasat pe buton si monitorul calculatorului ramane negru? Cauzele pot fi multiple. Apeleaza la service-ul nostru pentru diagnosticare si reparare. Iti asiguram rezolvarea problemelor in cel mai scurt timp.


Ai un calculator care se blocheaza? De fiecare data cand se blocheaza apesi butonul de reset?

Nimic mai gresit! Risti ca hard disk-ul sa faca zone defecte (bad-uri) si astfel sa fii nevoit sa il schimbi. Nu trebuie decat sa ne dai un telefon, sa faci o programare si in cel mai scurt timp un specialist se va ocupa de echipamentul tau.

Ai un monitor defect? Cum banii “ nu ne dau afara din casa “, vino cu el la noi. Cel mai probabil il vom repara, iar daca nu, iti oferim pe loc, unul nou sau second hand .

 

Reparatii si Service Laptop- uri - SFATURI UTILE

In cea mai mare proportie, defectele aparute la laptopuri se datoreaza supraincalzirii indelungate si acest lucru se intampla datorita acumularii de praf si impuritati in sistemul de racire. Protejeaza-ti notebook-ul si solicita acum o curatare. Cel mai bine ar fi sa-l folosesti pe un suport cu ventilatie, avem in magazin cel putin 10 modele…in fiecare zi.

Urmeaza defectele accidentale. Existe sanse ca laptop-ul tau sa mai functioneze dupa ce ai varsat lichid pe el. Ei bine sansele ca acesta sa aiba o viata indelungata sunt nule daca nu este curatat imediat cu substante specifice.

O balama defecta va duce mai devreme sau mai tarziu la distrugerea carcasei si chiar la deteriorarea ecranului. Pretul unui ecran nou este mai ridicat decat iti inchipui. La aparitia primelor semne, vino la noi si vei scapa cu o cheltuiala minima.

Oricum, daca ti s-a spart ecranul laptopului, putem sa-l inlocuim pe loc sau in maxim 2 zile lucratoare. Avem nevoie doar de modelul exact, deoarece acest ecran difera de la un laptop la altul. Ne poti contacta si iti vom comunica pretul si modalitatea de rezolvare.

Laptop-ul nu se mai aprinde? Nu se intampla absolut nimic cand apesi pe buton? Cauzele ce au dus la aceasta problema pot fi multiple. De la probleme ale incarcatorului sau ale bateriei pana la un defect de placa de baza.

 

PENTRU COMPANII - Sfaturi Utile

Esti un antreprenor local? Cu siguranta nu iti poti permite intreruperi datorate calculatoarelor si imprimantelor sau pierderi de informatii.

Noi suntem aproape, la tine in oras. Te putem ajuta la nevoie, dar cel mai bine ar fi sa previi aceste defecte. Cum ?

Contacteaza-ne telefonic sau prin email si-ti vom propune o oferta personalizata pe modelul tau de business, pentru mentenanta.

Si daca nu reusesti acum sa vizualizezi beneficiile unei colaborari cu firma noastra, iata doar cateva :

Defectele hardware pot fi prevenite prin intretinere periodica;

Daca totusi se intampla, vom veni noi la tine pentru inlocuirea componentei defecte;

Pierderea de informatii poate fi prevenita, pastrand un calculator fara virusi si in acelasi timp salvand in sistem back-up informatiile importante;

Fiecare birou are nevoie de internet, fie el pe fir sau wireless. Pentru configurarea unei retele, iar mai apoi pentru intretinerea ei, este nevoie de un specialist;

Doresti o imbunatatire a performatelor echipamentelor tale? Cred ca stii ca exista probleme de incompatibilitate. Si aici te putem ajuta sa faci alegerea corecta;

Cat de comod ar fi sa venim noi la tine pentru alimentarea cu tus a imprimantelor ?

Si nu in ultimul rand… la un moment dat vei dori sa faci o noua achizitie.

Pe langa cele mai mici preturi la echipamente si disponibilitate in stoc, iti oferim consultanta in achizitie, functie doar de nevoile tale.

Practic vom fi prietenii tai si a-i afacerii tale.